fbpx

Messe-kontrakt / Tilmelding

Det er YDERST VIGTIGT at man udfylde kontrakten 100 %, samt meddeler hvad man ønsker at sælge/vise frem på sin stand.

Hvis man for eksempel tager solcelleanlæg, Aloe Vera, blomster eller andet med, og ikke har meddelt dette og lavet aftale om dette med arrangør – kan arrangør meddele at man tager ”de varer væk fra sin stand”.

Dette har 2 grunde:

1- Arrangør tilstræber at messen er så favnfuld som muligt med nyheder, inspiration og ”områder” for besøgende på messen, og tilstræber kun 1 eller ganske få indenfor hvert område – afhængig af produkt”.
2- Arrangør ønsker at forhindre at den gode messestemning bliver ødelagt, fordi en udstiller tager et produkt med som ikke er aftalt, så andre udstillere hvor det er aftalt bliver negative, samt får ”færre kunder” på sin stand, da mange har ”produktet” på standene.

Kontakt arrangør hvis du ønsker at modtage kontrakt-materiale via en email eller udskriv nedenstående PDF fil for den messe som du ønsker at deltage på, og fremsend den derefter udflydte messekontrakt.

Har du spørgsmål, så kontakt arrangøren.

Kontrakterne:

VORDINGBORG MESSEN 2020 ER AFHOLDT. NYT MATERIALE OM VORDINGBORG MESSEN 2021 VIL BLIVE OFFENTLIGGJORT I MAJ MÅNED – HER PÅ DENNE HJEMMESIDE.

Vordingborg Messen 2020

Nykøbing Messen 2020

Der er forskellige priser på stande, på de 2 forskellige messer

Grundet placering (inde eller ude) eller størrelse. Enkelte har speciel størrelser. Se på hver enkelt messe-kontrakt – på de 2 messer som afholdes.

Læs venligst vedr. messe-avis. Mindste annonce – størrelse som et visitkort – koster 370,- kr.

OBS: Grunden til at der ikke er online-booking på udstillerstande, er at arrangør ønsker at begrænse antal af stande med samme “produkt” – samt at der ikke sælges produkter/varer” som ikke er aftalt med arrangør.

Din sikkerhed for en god messe