fbpx

Messeavis og reklame

Hvert år op til messerne bliver der udarbejdet en messeavis – Messeavisen bliver bragt som tillæg i den største lokale husstandsomdelte ugeavis. Messeavisen er typisk 10-12 sider, afhængigt af hvilken messe det drejer sig om. Du kan læse mere information under den enkelte messe.

Her et par eksempler på en messeavis:

 

Deri vil være plakat annonce for messen, samt redaktionel omtale om messen.

Plakater:

Derudover fyldes de resterende sider med annonce/visitkort på samtlige udstillere på messen. Dette for at få mest mulig omtale og fokus på messen.

I kontrakten kan du vælge mellem flere forskellige størrelser annoncer – der er mål + priser på alle størrelser annoncer/visitkort.
Annoncen skal sendes til Messearrangør Eva Petersen via mail, jf. messekontraktens SENEST DATO – således at den kan videresendes til avisen.

Annoncen skal enten sendes i jpg fil eller pdf fil. Det er vigtigt at dette overholdes – ellers kan der tillægges ekstra gebyr, hvis avisen skal til at “arbejde” med din annonce.

Det er ikke muligt at deltage på messen uden booking af annonce, og man kan ikke booke sig som udstiller på messen, uden at have krydset af hvilken størrelse annonce man ønsker.

Du kan læse mere i “Informationsmateriale” for den enkelte messe.

Udover messeavisen annonceres også med annonce-plakat i de lokale omkringliggende aviser – hvor messen afholdes.

Derudover opsættes cirka 10 dage før omkring 100 plakater i byen hvor messen afholdes, samt i de omkringliggende byer/områder/bysamfund. Det er den samme plakat, som også er i aviserne. På den måde skabes genkendelighed år for år.